I'm a climber there belive.
That climbing is all about having fun.
And letting go of your mind.
While your body is pushed to the limit.

31 October 2011

Hvad er Klatring ?

Klatring..

Hvad er det?
Og hvorfor gøre det?


Klatring er en livs stil, som for mange virker fjerne. Man lever bumset og dyrker en form for simpel hippi kultur. I noget der skal forestille en grøn kultur , med grøn toback. Som er for våd til at brange selv, så man mix'er den med noget alm dagligdags toback og filter tip af gammel pap.
Og så får man så meget at man glemmer at ryde op. Før en mander sig op og sætter sig i gang med at gøre noget ved det. Denne mix af grøn og by støj. I en forvirende dag af både op ture og ned ture, med slagsmål i tanker, phyke og fysiske midler.
Alle mener de er mest..
men mest hvad?
Svin der pisser og skider i skoven, eller mest grøn med sin mix af de billigste madvare, mix'et med øko når pengene er der. Så vi er vel en slags weekend grønne mesesker der sætter alt på spil i en kamp for det evige sus på klippen. Man gør og man er en jonkei, i kampen for adrealin på et stykkesten, eller klippe om man vil. På jysk en ”brovet flok” med ver vores grund og livs syn. Men med fælles mål at nå sit mål og den lille føllese der fylder så meget. Hvor efter tiden går i stå i nogle minutter med fred og karma. Inden vi går videre efter nyt mål og mere..

Man kan så sige.
Hvorfor så gøre det når man ved at for nogle er prisen den højeste?
Hvad gør risikoen det hver. Er det følesen af livet ikke er noget uden, eller er vi alle så naive at vi ikke tror det kan ske for os. Sandheden er jo at det kan ske. Men vis man taget sine sikkerheds forehold og holder hinanden i hånden og fælles ser til begge sider inden man går over vejen. Er det jo ikke meget farligere end at bo i byen. Men der tænker man ikke over det for der er det ja kun ude fra kommende elementer der har vores skæbne. Men er det?
Vi kan stadig hurtig løbe over vejen for at nå bussen, foran den bil som ikke når at bremse, fordi radion driller. Det vil jo være som 8-tallet der ikke er bundet rigtig fordi man snakker med sin makker om de tiltrækkende piger der klatre ved siden af. Og bare starter på at klatre og først opdager det når man læner sig tilbage i toppen og rebet pludselig forsvinder. Tja man kan vel sige at sagen er at vi kan gøre det farligt. Som gå turen langs vejen. Man passer man på er det kan den mange tussende år gamle klippe som kan svigte. Som lasbilen der ikke ser dig i et højresving. Noget vi ikke er here over. Men selv der har vi jo været for tæt på. så vi må tage os i agt. Og passe på hinanden i et ellers varmt og åbent miljø. Som også er min grund ud over suset. Er folk bumsede halv grøne og ikke minst en stor familie.


thoughts from a rainy day.

Peace out an sory it is in danish.